Geroosterde kip

Kip, kip en kip…

Wij weten al jaren hoe kip hoort te smaken. Sterker nog, wij zijn ruim 60 jaar geleden begonnen met het aanbieden van de beste kipproducten. Nog steeds is kip één van onze belangrijkste productgroepen. Waarom? Omdat het gezond is én veel mogelijkheden biedt. Wat dacht u bijvoorbeeld van geroosterde kip?

Sensationele kipsmaak

Onze geroosterde kip heeft een sensationele kipsmaak. Dat komt door onze unieke bereidingsmethode, het roosteren en de verdere sous vide bereiding van de kip. Daarnaast heeft het vlees een sappige, zachte beet en zijn de filets heel veelzijdig. Of u het nu koud, lauwwarm of warm aanbiedt, de kwaliteit straalt er van af. En niet onbelangrijk: kip bevat veel eiwitten en heeft een laag vetpercentage. Dit zijn de voordelen op een rijtje:

  • Sensationele smaak
  • Het is gezond
  • Lang houdbaar
  • Eenvoudig te portioneren
  • Lekker op een broodje
  • Heerlijk in de salade

Ons uitgebreide assortiment kip

Ons uitgebreide assortiment kip biedt u de mogelijkheid om ook uw kaart verder te verrijken met verrassende gerechten of klassiekers in een modern jasje. Van hele kippen tot mooie kipspiezen, gerookte en geroosterde kipfilet. W&G Brinkhorst biedt het allemaal. Ook in voorbereiding en maatwerk gaan we ver. Diverse kruidingen, vullingen en op gewicht gemaakte spiezen, maar ook het voorgaren, sous vide garen of braden behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten over onze (geroosterde) kip? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Deel deze pagina

Contactgegevens

Suggesties, klantspecifieke oplossing.
Neem contact op met W&G Brinkhorst.

Ede 0318-573600 / Best 0499-375731

Wellicht interessant voor u

Speenvarken: zacht en puur als de lente

Uit de oude doos: wildavond 1990

Uw Wereldse Kipkeuze

Lunchtime

Kip aan het spit, trend van nu