Kip Keurig is uw kipkeuze

Smakelijk, duurzaam en gezond. Dat is Kip Keurig van W&G Brinkhorst. Kip Keurig is een langzaam groeiend ras met een beter leven. Dit ras beschikt over meer leefruimte, meer daglicht en 100% plantaardig voer. Ook krijgt deze kip extra afleidingsmateriaal zoals bijvoorbeeld balen stro. En dat proeft u terug!

Dierenwelzijn en duurzaamheid

Kip Keurig is geen biologische of scharrelkip. Maar het is wel een kip die onder goede omstandigheden heeft geleefd. En dat komt de smaak ten goede. Met Kip Keurig sluit W&G Brinkhorst aan bij de wens om bewuster te eten. Met aandacht voor gezonde voeding, duurzaamheid en dierenwelzijn. Kip Keurig is uw kipkeuze!

Onze bereidingswijze

Onze Kip Keurig kip is speciaal gemarineerd. Daar nemen we dan ook graag de tijd voor. Daarnaast garen we het op lage temperatuur waardoor hij in zijn eigen sappen gaar wordt. Daarna doen we het in de oven voor een krokant korstje. De combinatie van het sappige vlees door langzame garing en het krokante korstje maakt onze kip uniek. “Het is gewoon de lekkerste kip van Nederland!”, aldus Victor Brinkhorst. 

Deel deze pagina

Contactgegevens

Suggesties, klantspecifieke oplossing.
Neem contact op met .

Wellicht interessant voor u

Werken bij W&G Brinkhorst

Uit de oude doos: wildavond 1990

Uw Wereldse Kipkeuze