Wild voor ieder moment

Wat kijken we er elk jaar weer naar uit: het wildseizoen. Dit seizoen is en blijft ons jaarlijkse hoogtepunt. Het traditionele jachtseizoen start op 15 oktober, maar er is nu al volop hert, wildzwijn, duif, patrijs en eend aanwezig. Dit zijn toppers die bij velen goed in de smaak vallen. Ideaal voor het samenstellen van uw menu of kaart! En wie denkt dat wild alleen geschikt is voor het diner, heeft het mis. Wild is voor ieder moment.

Waarom wild? 

Wild is een waardevolle toevoeging voor elk gerecht. Wild heeft al het goede in zich; het heeft vrij in de natuur geleefd en zelf het eten bij elkaar gescharreld. De smaak is bovendien uniek. Elk soort wild heeft een eigen speciale smaak en manier van bereiden. Een deel van ons wild is afkomstig van de Veluwe. Dit is heel mooi vlees, goed bestorven en smaakvol. Wij zijn er trots op om met deze mooie wildproducten te mogen werken.

Toegankelijk wild

Wij hebben als doel het wild toegankelijk te maken voor iedereen. Dit vindt u terug in het assortiment wild en wildgerechten die iedereen lekker vindt. Victor Brinkhorst: “De mensen willen wel wild eten en beleven, maar zitten niet meer te wachten op van die heftige smaken. Het mag wel wat toegankelijker. Dat bereikt u al door het wild te combineren met frisse elementen. Maar ook door open te staan voor andere soorten wild en bereidingen.”

Voor ieder moment

Wild hoort niet alleen thuis op iedere dinerkaart. Creëer verrassende lunchgerechten, voorgerechten en tapasplanken met wild! De mogelijkheden zijn oneindig. Victor Brinkhorst: “Trek wild eens breder door. In uw wildkeuze, de bereidingen én de maaltijden. Een sandwich met hertenpastrami, komkommer en frisse koolsla als lunchgerecht; daar maakt u echt indruk mee. Of kies ook eens voor een pulled pork van wildzwijn of een carpaccio van hert. Dan bent u echt onderscheidend bezig.”

Een serieuze boost

Denkt u nog steeds dat het wildseizoen alleen in het najaar interessant is? Verleng uw wildseizoen tot maart of april! Want ook in de eerste maanden van het jaar is er nog prachtig wild verkrijgbaar. Onderscheid u van de concurrentie door het wildseizoen door te trekken. Dit geeft de rustige periode van januari en februari een serieuze boost!

Ons assortiment

Wij willen eerlijk vlees, heerlijke smaken, goede bereidingen en verse producten. Onze specialisten zijn hier dagelijks mee bezig. Het assortiment wild en wildproducten was nog nooit zo breed als nu. Wilt u advies voor uw wildkaart? Vraag het onze specialisten.

 

Deel deze pagina

Contactgegevens

Suggesties, klantspecifieke oplossing.
Neem contact op met .

Wellicht interessant voor u

Uit de oude doos: wildavond 1990

Schots hert onweerstaanbaar