Buiten eten, samen genieten en het goede leven. Dat willen we. En het kan! Tegelijk staan er deze lente en zomer waarschijnlijk nog minder mensen in de keuken dan voorheen. De branche staat voor grote uitdagingen daar kunnen we niet omheen. Juist daarom biedt W&G Brinkhorst foodprofessionals, chefs en keukenbrigades graag de extra helpende handen. We doen dat in de vorm van een verrassend en compleet assortiment vlees, gevogelte en wild voor alle eetmomenten.

Of je nu voor ontbijt, lunch, borrel of diner gaat. W&G heeft altijd verrassende producten voor je. Helemaal voorbereid zoals jij het wilt. Daarmee realiseer jij meer rendement en minder waste. Ons assortiment is afgestemd op de realiteit in je keuken. We bieden je dus nog meer gemak dan je al van ons gewend bent. Met enorm veel smaakvolle en volwaardige keuzemogelijkheden.

We horen het vaak: de beleving en het vakmanschap spatten van onze producten af. We leggen daarvoor steeds ons oor te luister in de markt en bij onze klanten. Heb jij suggesties of wil je eens sparren met ons? Laat het weten!

Brochure digitaal bekijken of Brochure aanvragen