SAMEN GENIETEN

Samen genieten van authentieke smaken. Daaraan hebben mensen behoefte na een lastig jaar. W&G heeft een fijne neus voor trends in food en één ding is zeker: nu de dagen weer korter worden, staan je gasten te trappelen om te genieten van seizoensmenu’s, originele evenementen en themalunches of proeverijen.

Lokaal en authentiek scoren nog altijd hoog, net als eerlijk en betrouwbaar. Met wild op de kaart bied jij het allemaal! Want dichterbij, gevarieerder en smaakvoller bestaat bijna niet. Met RAW en met name met ons wild verras jij je gasten komend najaar en winter. Wij laten je in deze brochure graag ervaren dat jij als chef met W&G alles in huis hebt voor een wild en gevarieerd seizoen.

Hoe fijn is het om de vrije hand te hebben om naar eigen inzicht de smaken van najaar en winter te combineren! Wild leent zich ervoor. Juist ook als je handen te kort komt in de keuken. Wild is niet voor niets het ultieme stukje scharrelvlees, prima te bereiden en totaal niet ingewikkeld.

Verras je gasten en maak je keuze uit ons complete assortiment wild, vlees en gevogelte. We horen graag van je hoe jij RAW benut als basis voor je menu’s. En wil je advies? Onze specialisten staan voor je klaar. Geniet van onze inspiratie voor jouw culinaire signatuur.

Bekijk de nieuwe brochure of Brochure aanvragen