Al 60 jaar dé specialist in kip, kalkoen, wild en gevogelte

Inspirerend vakmanschap en de beste producten voor foodprofessionals en voor de professionele keuken. Dat vindt u bij W&G Brinkhorst, poeliers van huis uit. Ons familiebedrijf voorziet al 60 jaar in smaak en ideeën, duidelijke productinformatie, strakke levering en voorraadmanagement. Ervaar zelf het gemak van maatwerk voor uw keuken. 
 
In 1954 begon onze vader Brinkhorst als kleine poelierszaak op de Veluwe. Vers seizoenswild was zijn handelsmerk. Net als persoonlijk contact en plezierig zakendoen. Inmiddels is W&G Brinkhorst dé specialist op het gebied van gevogelte, wild én daarvan bereide producten als exclusieve wildhammen en patés. Ons bedrijf is gevestigd in De Klomp en Best. De topkwaliteit producten, het persoonlijk contact en het plezierige zakendoen zijn altijd gebleven. Dat zit gewoon in onze genen.

Wij leveren aan horeca, zorg, maaltijdproducent en retail

W&G is van alle markten thuis. Van eetcafé tot sterrenrestaurant. Met ons assortiment zet de horeca zichzelf op de kaart. Smakelijk en snel. In de zorg waardeert men ons aanbod in alle dieetvarianten, allergeenvrij en afgestemd op maaltijdverstrekkingen in de instellingen. Maaltijdproducenten combineren naar hartenlust met onze producten. En voor de retail levert W&G razendsnel specialiteiten, whitelabel en complete concepten. 

Uitgekiend assortiment, advies van vakmensen

Onze vakmensen vertalen de nationale en internationale trends graag voor u en voor de consument. Smaakvol en snel. Met duidelijke informatie.
Dat ziet u terug in een uitgekiend wildassortiment, verpakkingen op maat, korte levertijd, ambachtelijke topkwaliteit en prachtige white label concepten.
 

"Met ons uitgebreide assortiment brengt u de nieuwste smaken en combinaties als eerste op tafel, op de kaart of in de schappen." 

 

Exclusieve wildhammen en ambachtelijke patés

Als foodprofessional werkt u graag met lekkere producten. Kip, kalkoen, wild en gevogelte van W&G Brinkhorst doorstaan glansrijk elke smaaktekst. Op nationaal en internationaal niveau. Wat dacht u van onze versbereide kip- en kalkoengerechten, exclusieve wildhammen en ambachtelijke patés? Of onze rijkelijk gevulde (wild) stoofschotels, verantwoorde kipconcepten of een malse Schotse hertenbiefstuk. Onze producten zijn pure verwennerij voor de smaakpapillen. Ook nog eens razendsnel geleverd. Want natuurlijk bestelt u snel via de app en ons online bestelsysteem.

Hoogwaardige producten

Professionaliteit en ambachtelijkheid combineren wij met een moderne, uiterst hygiënische manier van werken. Wij zijn FSSC 22000-gecertificeerd en HACCP-goedgekeurd. Wij waarborgen constant een veilig en hoogwaardig product.

Smaak, efficiency en persoonlijk contact

Smaak, snelheid en efficiency gaan bij W&G Brinkhorst hand in hand. Met onze heldere productinformatie weet u precies wat u bestelt. Door onze gestroomlijnde bedrijfsprocessen heeft u goed zicht op kwaliteit, voorraadmanagement en toelevering. Het persoonlijk contact met onze medewerkers voorkomt verrassingen en maakt het zakendoen plezierig. 
Snel en adequaat vanuit De Klomp en Best.
Wij leveren u zowel via onze eigen logistieke kanalen als via totaalleveranciers. 

 

Wilde eend: verrassend lekker

Wild voor ieder moment

Zomer wild: Ree

Zomer wild: Duif

Schots hert onweerstaanbaar

Wilde zwijnen jacht is geopend