Horeca

Met ons assortiment zet u zichzelf als horeca-ondernemer op de kaart. Met kip, kalkoen, wild, Frans en exclusief gevogelte rechtstreeks van de poelier onderscheidt u zich in de markt. Het uitgebreide assortiment van W&G Brinkhorst sluit aan bij de wensen van bistro, lunchroom, a la carte- buffetrestaurant en sterrenzaak.

Breed en diep assortiment

Wat past bij u: kant en klaar, geportioneerd, just in time, meer traditioneel of juist volgens de nieuwste trends? Wilt u advies van onze vakmensen bij bereiding, presentatie of menucombinaties? W&G biedt elke horeca-onderneming gemak in de keuken. Horecabreed. Met het juiste assortiment en met maatwerk. Zorgvuldig voor u geselecteerd, met duidelijkheid over de herkomst en in aansluiting op trends en de seizoenen.

Snelle levering, persoonlijk contact

Smaak, snelheid en efficiency wilt u graag combineren in uw horecabedrijf. Bij W&G Brinkhorst gaan ze hand in hand. Met onze heldere productinformatie weet u precies wat u bestelt. Door onze gestroomlijnde bedrijfsprocessen heeft u goed zicht op kwaliteit, voorraadmanagement en toelevering. Het persoonlijk contact met onze medewerkers voorkomt verrassingen en maakt het zakendoen plezierig.

Smakelijke en exclusieve streekproducten

W&G Brinkhorst beschikt over een prachtig netwerk van lokale leveranciers van streekproducten uit de Veluweregio. Exclusieve en soms seizoensgebonden producten zet  u daardoor als eerste  op de kaart. Dat geeft uw keuken extra cachet. Natuurlijk kunt u rekenen op zorgvuldige selectie van de producten. De herkomst is altijd duidelijk en verantwoord.  Dat is met recht smakelijk en exclusief!