Voor versgroothandel, delicatessewinkel, vers specialist en supermarkt

Met het assortiment van W&G zet u zichzelf op de kaart als versgroothandel, delicatessewinkel, versspecialist, poelier, slager en supermarkt. Met kip, kalkoen, wild, Frans en exclusief gevogelte rechtstreeks van de poelier onderscheidt u zich in uw markt. Het uitgebreide assortiment van W&G Brinkhorst sluit aan bij de wensen van de consument. 

Uitgekiend assortiment voor de consument

Onze vakmensen vertalen de nationale en internationale trends graag voor u en voor de consument. Smaakvol en snel. Dat ziet u terug in een uitgekiend wildassortiment, verpakkingen op maat, korte levertijd, ambachtelijke topkwaliteit en prachtige white label concepten. Met ons uitgebreide assortiment brengt u de nieuwste smaken en combinaties als eerste in de schappen. U zet de trends voor alle seizoenen. 

Ouderwets lekker, verrassend snel geleverd

Als delicatessewinkels, versspecialisten, poeliers, slagers en supermarkten brengt u graag lekkere producten op de markt. Kip, kalkoen, wild en gevogelte van W&G Brinkhorst doorstaan glansrijk elke smaaktest. Op nationaal en internationaal niveau. Wat dacht u van onze ambachtelijke patés, onze rijkelijk gevulde (wild) stoofschotels, verantwoorde kipconcepten of een malse Schotse hertenbiefstuk? Onze producten zijn pure verwennerij voor de smaakpapillen. Ook nog eens razendsnel geleverd. Want natuurlijk bestelt u snel via de app en ons online bestelsysteem.

Inspelen op de nieuwste foodtrends

Onze vakmensen volgen de ontwikkelingen in food en retail op de voet. Zij zien de consument die steeds kritischer wordt als het gaat om voedselkwaliteit en smaak. De populariteit van het thuis en buiten koken groeit. Er is meer bereidheid om te investeren in goed eten en in duurzame voedselbereiding. W&G speelt in op deze trends. 
Met een mooi assortiment van ambachtelijke topkwaliteit, met streekproducten en met focus op smaak. Met rijke traditionele producten en met innovatieve concepten die korte bereidingstijd vragen. We denken graag mee en reiken u suggesties aan. Voor een mooie presentatie van kip, kalkoen, wild en gevogelte. Zowel op het bord als in de schappen. 

Met smaak veranderen uw klanten in uw ambassadeurs

U weet het: goed eten smaakt naar meer. En over lekker eten praat men graag. Met smaakvolle producten in de schappen verandert uw versgroothandel, delicatessewinkel, vers specialist, poelier, slager en supermarkt in een culinaire oase. Vol vertrouwde of juist verrassende smaaksensaties. Met het juiste advies van u daarbij raken uw klanten niet uitgepraat. Zij worden uw ambassadeurs. Want dat is de impact is van heerlijk eten: tevreden klanten, mond tot mond reclame, een goede reputatie voor uw zaak en goede omzet.

Breed en diep assortiment

Wat past bij u: meer traditioneel of juist volgens de nieuwste trends? Grootverpakkingen of meer exclusief? Wilt u advies van onze vakmensen? W&G biedt elke retailer zicht op een gezonde omzet. Met het juiste, onderscheidende assortiment. Zorgvuldig voor u geselecteerd, met duidelijkheid over de herkomst, in aansluiting op trends en de seizoenen. En volgens eigen receptuur.

Snelle levering, persoonlijk contact

Smaak, snelheid en efficiency wilt u graag combineren in uw zaak. Bij W&G Brinkhorst gaan ze hand in hand. Met onze heldere productinformatie weet u precies wat u bestelt. Door onze gestroomlijnde bedrijfsprocessen heeft u goed zicht op kwaliteit, voorraadmanagement en toelevering. Het persoonlijk contact met onze medewerkers voorkomt verrassingen en maakt het zakendoen plezierig. 

Smakelijke en exclusieve streekproducten 

W&G Brinkhorst beschikt over een prachtig netwerk van lokale leveranciers van streekproducten uit de Veluweregio. Exclusieve en soms seizoensgebonden producten brengt  u daardoor als eerste in de schappen. Dat geeft uw zaak extra cachet. Natuurlijk kunt u rekenen op zorgvuldige selectie van de producten. De herkomst is altijd duidelijk en verantwoord.  Dat is met recht smakelijk en exclusief!

Kom proeven!

Voor u uw klanten onze heerlijkheden serveert, wilt u ze toch zelf proeven? Tips en inspiratie bieden we u natuurlijk graag. In onze mailings, in ons Smaaktheater en vooral tijdens het persoonlijke contact met onze medewerkers.


Wilt u op de hoogte blijven? Klik dan hier. 

 

Uit de oude doos: wildavond 1990

Schots hert onweerstaanbaar