Van dagvers tot voorgegaard
W&G is thuis in de grootkeuken, de dieetkeuken, de instellingskeuken en in de keukens van kleinschalige woonvoorzieningen. Of u nu honderden maaltijden per dag serveert of in kleinere keukens faciliteert dat bewoners zelf gerechten bereiden met dagverse producten. Alles is mogelijk. U bepaalt zelf in hoeverre u de producten voorbereid, voorgegaard en verpakt ontvangt. Informeer naar de mogelijkheden.  
Advies van foodprofessional tot foodprofessional
W&G adviseert bij de invulling van uw cyclus en natuurlijk zijn er mooie suggesties voor de seizoenen. Het uitgebreide assortiment van W&G Brinkhorst sluit aan bij alle dieetvarianten en is tot op de gram nauwkeurig aan te leveren. De productinformatie is altijd compleet en eenduidig. Wij leveren volgens de strengste keuringseisen en in lijn met voedingsveiligheidsaspecten. Natuurlijk leveren wij ook allergeenvrij en volledig afgestemd op uw maaltijdverstrekking.
Goede maaltijden zijn de basis van goede zorg
U weet natuurlijk wat de impact is van heerlijk eten: tevreden cliënten en bewoners. Goed eten is bevorderlijk voor humeur, herstel en welbevinden. Met W&G brengt u ouderwets lekkere gerechten en smaakherinneringen tot leven. Ook voor de meest kritische eter. 
Snelle levering, persoonlijk contact
Smaak, snelheid en efficiency wilt u graag combineren in uw grootkeuken of instellingskeuken. Bij W&G Brinkhorst gaan ze hand in hand. Met onze heldere productinformatie weet u precies wat u bestelt. Door onze gestroomlijnde bedrijfsprocessen heeft u goed zicht op kwaliteit, voorraadmanagement en toelevering. Het persoonlijk contact met onze medewerkers voorkomt verrassingen en maakt het managen van de grootkeuken of dieetkeuken plezierig. 
W&G Natuurlijk 
W&G Brinkhorst beschikt over een prachtig netwerk van lokale leveranciers van streekproducten uit de Veluweregio. Exclusieve en soms seizoensgebonden producten serveert u daardoor goed getimed aan uw cliënten of bewoners. Dat geeft uw keuken extra cachet. Natuurlijk kunt u rekenen op zorgvuldige selectie van de producten. De herkomst is altijd duidelijk en verantwoord.  Dat is met recht smakelijk en natuurlijk!