Gerookte kip

Gezond en verantwoord genieten met gerookte kip

Met kip kunt u gezond en verantwoord genieten, dat is een ding dat zeker is. Kip is niet voor niets zo populair. Dit smakelijke vlees is rijk aan vitamines, eiwitten en mineralen. Gerookte kip is een waardevolle toevoeging voor veel gerechten. Zo is gerookte kip ook uitermate geschikt voor salades of op een lekker broodje.

De kip

Kip wordt door veel mensen gegeten en is al jarenlang populair onder de vleesliefhebbers. U kunt veel onderdelen van de kip eten, zoals de borst, (onder- en boven)poten, de vleugels en de lever. Deze onderdelen kunnen op verschillende manieren bereid worden: van roken, koken, braden, grillen en roerbakken tot barbecueën. Het is van belang dat kip door en door gaar is, zodat eventuele schadelijke bacteriën gedood worden. Kip is goed gaar als het vlees van binnen wit is.

Gerookte kipfilet

Door de filets van de kip ambachtelijk te roken, krijgt de kip nog meer smaak. Hierdoor wordt de gerookte kipfilet een ware delicatesse. Bij gerookte kip blijven de eiwitrijke voedingsmiddelen langer conserveerbaar.

De heerlijke smaak komt vrij bij de verhitting. Door kip langzaam te roken, krijgt de kipfilet een mooi bruin laagje en gaart hij lekker door zonder droog te worden. Rookontwikkeling is niet erg, dit zorgt voor de rooksmaak aan de kipfilet.

Ons assortiment

W&G biedt kwaliteit en gemak. Onze ambachtelijk gerookte kipfilet kunt u in verschillende vormen bestellen. De hele filet, gesneden blokjes, reepjes of als vleeswaren. Wat wilt u bestellen?

Beter Leven

W&G hecht veel waarde aan dierenwelzijn en duurzaamheid. Om dit te onderstrepen bieden wij ook een gerookte kipfilet met 1 Beter Leven ster. Binnenkort vindt u in ons assortiment de W&G Kip Keurig gerookte kipfilet. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Deel deze pagina

Contactgegevens

Suggesties, klantspecifieke oplossing.
Neem contact op met W&G Brinkhorst.

Ede 0318-573600 / Best 0499-375731

Gerelateerde producten

Wellicht interessant voor u

Werken bij W&G Brinkhorst

Uit de oude doos: wildavond 1990

Uw Wereldse Kipkeuze