Pure

Transparant, op maat geportioneerd

Duidelijke productspecificaties, korte levertijd en ambachtelijk voorbereid. Zo wil jij producten voor je professionele keuken. PURE bespaart je tijd en inspireert je met mooie, originele producten.

PURE is een compleet, inspirerend en verrassend assortiment dat je gemak en comfort biedt. Juist als je wilt opschalen voor buffetten en partijen. We leveren alles exact zoals jij het wilt en dat maakt PURE perfect geschikt voor iedere foodprofessional. Wij zijn altijd je helpende hand in de keuken.

Vrijwel alles ontwikkelen wij samen met onze klanten. Ervaringen en wensen van chefs en cateraars zijn de basis voor ons assortiment. Zo krijg jij maatwerk en eerlijke, lekkere producten die aan de regels voldoen en je gemak en comfort bieden.

“Uitgebeende kipdrumstick gevuld met gekonfijte sinaasappel. Dat is een van onze favorieten dit voorjaar. Heerlijk bij spruitjes met uitgebakken spek en een boterzachte aardappelpuree.”

Seizoenstrends

Elk seizoen heeft een eigen charme en smaak. In de winter kiezen we voor warme nostalgie. Met hert, kalkoen en wildstoof sluit je daar perfect op aan. Bekijk de seizoenstrends.

"Ik sloeg aan op het gemak en de service die W&G biedt. Ze denken mee met de ondernemer. Ik kan dat waarderen. Ik ben persoonlijk in Best geweest en zag dat je kan aangeven hoe je je bestelling geportioneerd en gekruid wilt hebben. Daarin zijn ze heel flexibel.”

Peter de Leeuw, eigenaar van DOK Bar&Bites

“Er is vanouds veel kennis, vakmanschap en liefde voor het product bij de medewerkers. Een vakkundig, jong en ambitieus team heeft echt een neus voor trends in de markt.”

Edwin van den Oever, van Edes Proeflokaal

“W&G Brinkhorst helpt ons vooral bij feesten en partijen. We kunnen hier in de theaterzaal In de Spiegel zo’n 800 man kwijt. Het is ideaal als je de voorbereiding van de gerechten voor zoveel gasten niet allemaal zelf hoeft te doen.”

Remco Poppe, van Restaurant KEES

“W&G Brinkhorst is onze vertrouwde leverancier die stappen vooruitdenkt en enorm bereid is moeite voor je te doen. Dat gaat zo bij onze jaarlijkse Haringparty en net zo makkelijk als wij op diverse locaties een pop-up restaurant inrichten.”

Michel Ruf en Jeroen Bos, van Bon Bon catering & events

Bekijk de brochures

Inspiratie voor je kaart vind je in onze brochures. Bekijk de serveersuggesties, de tips van onze experts en de producten van het seizoen.