De mogelijkheden voor het buitenseizoen zijn eindeloos. Het is heerlijk om voorjaarsgerechten en kleurrijke menu’s te creëren met kip, ree en duif.
Ambachtelijkheid en gemak komen samen in PURE.
”Onze samenwerking begon met kip Kiev” De Gooise Tafel verzorgt wekelijks 7000 warme maaltijden. Aan huis en bij twee opvanglocaties..
Peter de Leeuw van DOK Bar&Bites in Dordrecht onderneemt al 12 jaar in de horeca. De samenwerking met W&G Brinkhorst.
Robbert Ossenkoppele, chef-kok De Lunterse Boer: Liefde, passie en zorg voor het vak Chef-kok Robbert Ossenkoppele van De Lunterse Boer.
FRESH biedt je de complete basis. Stel je gerechten en menu-cyclussen met FRESH samen en maak je keuze uit variaties met kip, kalkoen, lam, varken en rund. Ons assortiment biedt je heel mogelijkheden en keuze.
Het najaar en de feestdagen. Ze staan op de stoep voor je het weet. W&G Brinkhorst brengt je de basis voor je nieuwe kaart. Laat je inspireren.
De blaadjes vallen en het wild wandelt je menukaart op. Heerlijk! We inspireren je met de nieuwe brochure voor alle winterevents en buffetten. Bekijk de smaakvolle combinaties.
Consistent en toch een inspirerend assortiment. Daar kies je voor bij FRESH van W&G Brinkhorst. Chef-kok Ino Zweers van Attent Zorg en Behandeling maakt achthonderd maaltijden per dag voor elf zorglocaties. Hij is blij met een leverancier die meedenkt.
Smaak is mijn grootste motivatie en daarom klikt het ook zo met W&G Brinkhorst. Al jaren werken we samen. Lees het verhaal van Edwin van den Oever van EDES.
W&G Brinkhorst Ede Veenendaalseweg 1 6745 XJ De Klomp 0318 – 57 36 00 ede@wgbrinkhorst.nl
W&G Brinkhorst Best De Dintel 23 5684 PS Best 0499 – 37 57 31 best@wgbrinkhorst.nl
Privacyverklaring Cookieverklaring
Sluiten