• Assortiment
  • Over ons
  • Contact
Direct bestellen
W&G Brinkhorst zoeken
MENU

Nieuws

Alles
Brochures
Lokaal
Klant aan het woord
Recept van het seizoen
Trends en actualiteiten

Brochure RAW voorjaar-zomer 2025

De mogelijkheden voor het buitenseizoen zijn eindeloos. Het is heerlijk om voorjaarsgerechten en kleurrijke menu’s te creëren met kip, ree en duif.

Brochure PURE voorjaar-zomer 2025

Ambachtelijkheid en gemak komen samen in PURE.

Daniëlle Schemkes-Visser, De Gooise Tafel Maaltijdservice: ”Onze samenwerking begon met kip Kiev”

"Gezond, vers, smakelijk en volgens het seizoensaanbod. Dat is waar wij voor gaan en daarop is ook de samenwerking met W&G Brinkhorst gestoeld.”

Peter de Leeuw van DOK Bar&Bites: Het assortiment is heel relaxed om mee te werken

“Mijn visie op gastvrijheid is dat we servicegericht werken en de etiquette volgen. Wat betreft de gerechten in de keuken zoeken we naar minimalisme met een explosie in presentatie, smaak en beleving. Met W&G slagen we daarin.”

Robbert Ossenkoppele, chef-kok De Lunterse Boer: Liefde, passie en zorg voor het vak

“Wij staan voor liefde, passie en zorg voor het vak. Dat is iets wat wij heel graag zien en zo benaderen we de gasten. Met vakwerk en maatwerk. Precies zoals de samenwerking met W&G ook is.” 

Brochure FRESH 2024

FRESH biedt je de complete basis. Stel je gerechten en menu-cyclussen met FRESH samen en maak je keuze uit variaties met kip, kalkoen, lam, varken en rund. Ons assortiment biedt je heel mogelijkheden en keuze.

Brochure RAW najaar-winter 2024

Het najaar en de feestdagen. Ze staan op de stoep voor je het weet. W&G Brinkhorst brengt je de basis voor je nieuwe kaart. Laat je inspireren.

Brochure PURE najaar-winter 2024

De blaadjes vallen en het wild wandelt je menukaart op. Heerlijk! We inspireren je met de nieuwe brochure voor alle winterevents en buffetten. Bekijk de smaakvolle combinaties.

Ino Zweers van Attent Zorg en Behandeling

Consistent en toch een inspirerend assortiment. Daar kies je voor bij FRESH van W&G Brinkhorst. Chef-kok Ino Zweers van Attent Zorg en Behandeling maakt achthonderd maaltijden per dag voor elf zorglocaties. Hij is blij met een leverancier die meedenkt.

Edwin van den Oever van EDES Proeflokaal  

Smaak is mijn grootste motivatie en daarom klikt het ook zo met W&G Brinkhorst. Al jaren werken we samen.  Lees het verhaal van Edwin van den Oever van EDES. 

  • W&G Brinkhorst
  • Assortiment
  • Ons team
  • RAW
  • Pure
  • Fresh
  • Nieuws
  • Brochures
  • Vacatures
  • NEEM CONTACT OP

Locaties

W&G Brinkhorst Ede
Veenendaalseweg 1
6745 XJ De Klomp
0318 – 57 36 00
ede@wgbrinkhorst.nl

W&G Brinkhorst Best
De Dintel 23
5684 PS Best
0499 – 37 57 31
best@wgbrinkhorst.nl

Privacyverklaring
Cookieverklaring

Sluiten