Kansen zien, kansen pakken

Niet buigen, maar meebewegen. Soepel en smaakvol. Creatief en ondernemend. Want waar je hart vol van is, daar blijf je 300% voor gaan. We zijn onder de indruk van de stoere creativiteit die veel ondernemers laten zien in deze rare tijden. Daar mogen jullie trots op zijn!

Graag inspireert W&G Brinkhorst met een RAW-assortiment dat de basis legt voor een nieuw seizoen met nieuwe kansen en mogelijkheden. Want kiemkracht en avontuur, dat blijft de lente. En of het nu is voor de take away en de thuisbezorgmaaltijd of als vanouds voor die prachtige gerechten op de menukaart. Jij voorziet wat je maakt van jouw eigen culinaire signatuur.
Wat solide is, doorstaat de storm. Toch blijkt veel van wat de laatste jaren gewoon leek, niet zo vanzelfsprekend. Juist nu verlangen je klanten naar unieke producten en smaken die wellicht aan de aandacht ontsnapt waren. Bewustzijn en ultieme beleving dragen meer dan ooit bij aan smaak en sfeer.
De hang naar avontuur blijft! Kies jij voor eend, speenvarken, duif of toch voor lam? Blader lekker in deze nieuwe RAW-brochure en laat je inspireren door ons complete assortiment kip, vlees, wild en gevogelte. Beleef jouw avontuur met kip, vlees, wild en gevogelte!

Victor & Wilco Brinkhorst

Brochure digitaal bekijken of Brochure aanvragen