Lente en zomer. Wat kijken je gasten daarnaar uit. Mensen willen naar buiten. De winter van zich afschudden en met volle teugen genieten van ontmoetingen en prachtige smaken en menu’s. Jij merkt wellicht ook dat je gasten wat minder vaak vlees kiezen. Of daar bewuster mee omgaan. Met het brede assortiment van W&G Brinkhorst geef jij hen smaakvolle en volwaardige keuzemogelijkheden.

Tegelijkertijd zul je ervaren: áls mensen dan vlees eten, moet het ook top zijn. Jouw productkeuze én je culinaire signatuur zijn belangrijker dan ooit. Een stukje beleving en vakmanschap in de keuken en aan tafel. Je gasten verlangen ernaar. Dat weten we zeker!
Respect voor de seizoenen, zorg voor de planeet en hart voor de mensen in de keuken. Dat kregen wij van huis uit mee en dat merk je in ons assortiment. We leggen graag de basis voor je zodat je een deel van het werk uit handen kunt geven en je kunt focussen op je gasten en je menu’s.
Zeker met wild – en uiteraard ook met kip en gevogelte – sluit je zo mooi aan op de seizoenen en op respect voor de planeet. Je geniet immers letterlijk van een mooi stuk vlees dichtbij huis. In deze brochure krijgt je weer veel inspiratie daarvoor. Jij bent de chef. Maak er wat moois van. En heb je suggesties of wil je eens sparren met ons? Laat het weten!

Bekijk de nieuwe brochure of Brochure aanvragen