Oogsten uit de natuur.

Hoe heerlijk is dat. Met wild en gevogelte op de kaart laat jij je gasten genieten van authentieke smaken die ook nog eens verrassend eenvoudig te bereiden zijn. Natuurlijk op een verantwoorde wijze want je kunt ervoor kiezen om meerdere delen van bijvoorbeeld het wilde zwijn of het hert in je menu’s op te nemen.

W&G heeft een fijne neus voor trends in food en één ding is zeker: Lokaal en authentiek scoren nog altijd hoog, net als eerlijk en betrouwbaar. Met wild op de kaart bied jij het allemaal! Want dichterbij, gevarieerder en smaakvoller bestaat bijna niet.

Met RAW en met name met ons wild verras jij je gasten komend najaar en winter. Wij laten je in deze brochure graag ervaren dat jij als chef met W&G alles in huis hebt voor een wild en gevarieerd seizoen. Onze vakspecialisten bezorgen je eenvoudig een perfect stuk vlees. Dat kan een technisch deel, een hele vogel of juist een voor jou op gewicht gesneden biefstuk zijn. En evengoed ben je bij ons aan het goede adres voor sous vide en allerhande voorbereide producten waarmee jij je signatuur zet op seizoensmenu’s en proeverijen.

Hoe fijn is het om de vrije hand te hebben om naar eigen inzicht de smaken van najaar en winter te combineren! Wild, het ultieme scharrelvlees, leent zich ervoor. Juist ook als je handen te kort komt in de keuken.

Hoe benut jij RAW als basis voor je menu’s? We horen het graag van je.

Maak je keuze uit ons complete assortiment wild, vlees en gevogelte. En wil je advies? Onze specialisten staan voor je klaar.

Bekijk de nieuwe brochure hier: