Verrassende borrel gerechten met verantwoord wild

Naast de lunch is ook de borrel een extra mogelijkheid om gasten op verschillende momenten in jouw restaurant te krijgen. Wij brengen je graag op ideeën om deze eetmomenten een vernieuwende invulling te geven,

Met het uitgebreide assortiment van W&G Brinkhorst, creëer je een verrassende borrelkaart. De combinaties en mogelijkheden zijn oneindig. Wij helpen je graag op weg met een aantal suggesties. Denk eens aan een wilde High- wine of beer, een wildbitterbal 2.0 of een charcuterie plank van wild.

Suggesties voor de wilde borrel

Een paar tips vooraf, bedenk dat een goede voorbereiding het halve werk. En wellicht nog belangrijker voor het commerciële succes. Geef je gerechten herkenbare namen en geef ook meteen een wijn of wellicht bier suggestie bij jouw lunch gerechten.

Denk eens aan:

• Burlplank; Bitterbal van wild, gevulde champignons, boerenbrood, herten droge wildworst, hertenkalfham, ……….
• Bitterbal 2.0; gedecoreerde bitterballen met plukvlees van zwijn, cranberry compote, en ambachtelijke mosterd, …
• High wine; charcuterie plankje, met wilde vleeswaren, croquette de canard, en afsluitend een stoofpotje van wild.

Onze specialisten helpen je graag verder op weg met het samenstellen van je lunch & borrelkaart, neem gerust contact met ons op. Of bekijk hier ons assortiment.