Verrassende lunch gerechten met verantwoord wild

De lunch en borrel zijn sinds de heropening van de horeca breed aangegrepen als extra mogelijkheid om gasten op verschillende momenten in de restaurants te krijgen. Wij brengen je graag op ideeën om deze eetmomenten een vernieuwende invulling te geven,

Met het uitgebreide assortiment van W&G Brinkhorst, creëer je een verrassende lunch en borrelkaart. De combinaties en mogelijkheden zijn oneindig. Wij helpen je graag op weg met een aantal suggesties. Denk eens aan een twaalfuurtje van fazant, een wrap met pulled wild zwijn, of een flammkuchen met zwijnscoppa. Stuk voor stuk herkenbare gerechten, maar met een (ge)wilde twist.

Suggesties voor de wilde lunch

Een paar tips vooraf, bedenk dat een goede voorbereiding het halve werk. En wellicht nog belangrijker voor het commerciële succes. Geef je gerechten herkenbare namen en geef ook meteen een wijn of wellicht bier suggestie bij jouw lunch gerechten.

Denk eens aan:

• Tosti met wildzwijn procureur, witte kool en cranberry. Maak het wat spannender door het de naam ‘’Katsu sando’’ te geven, oftewel: Japanse sandwich.
• Wild hotdog met een catsup van cranberry en een duo van kool
• Omelet vergeten groentes, en een ham van hert
• Wildburger met rode kool, rode ui compote, spek en truffelmayonaise
• Salade van biet, ingelegde kersen en gerookte wilde ganzenborst*
• Flammkuchen met wild zwijns coppa, crème fraîche, peer en witlof

Onze specialisten helpen je graag verder op weg met het samenstellen van je lunch & borrelkaart, neem gerust contact met ons op. Of bekijk ons assortiment.