Edwin van den Oever van EDES Proeflokaal

“Ik groeide op met de Franse klassieke keuken. Ambachtelijk en van alles iets maken. Van kop tot staart, zelf patés maken en je eigen bouillon trekken. Smaak is mijn grootste motivatie en daarom klikt het ook zo met W&G Brinkhorst. Al jaren werken we samen.   

Aloys en ik koken voor en met gezelschappen. Nu eens intiem met een familie of groep collega’s en dan weer groots voor honderden tegelijk. Wij zijn samen de fulltime koks bij EDES. Dus je snapt wat er gebeurt bij grotere partijen: we schalen op en ik kan terugvallen op W&G Brinkhorst.  

 Alles exact zoals je het wil 

W&G Brinkhorst kookt vaak met ons mee doordat zij een hele mooie lijn producten hebben die al helemaal klaar is, bijvoorbeeld amuses. Of producten die voorbereid worden volgens jouw wensen.  Daarmee win je tijd en zo behoud je de balans in je bedrijf.  Omdat je alles exact krijgt zoals je het wil. Vers. Snel. Perfect. Vooral die constante kwaliteit, de smaak en het maatwerk, dat vind ik echt heel knap.  

Aloys en ik kookten live voor W&G Brinkhorst op de Horecava en bij Gastvrij Rotterdam. De video’s schieten we hier bij EDE. Het is heel leuk om te laten zien wat je allemaal kan maken met het W&G Brinkhorst assortiment: van lunchgerechten tot hoogwaardige à la carte gerechten. We brainstormen veel over nieuwe mogelijkheden. Het is een feit: met W&G Brinkhorst blijf je aangesloten op de beweging en trends in het culinaire landschap. 

Vakmanschap en liefde   

Een grote plus vind ik de persoonlijke band met de mensen van W&G Brinkhorst. Er is vanouds veel kennis, vakmanschap en liefde voor het product bij de medewerkers. Een vakkundig, jong en ambitieus team heeft echt een neus voor trends in de markt. Ik merk het aan Aloys: hun werkwijze spreekt de jonge chefs ook aan.”  

Mijn tip voor chefs 

Maak persoonlijk kennis met W&G Brinkhorst. Vraag hen met je mee te denken. Dan loop je bij grote partijen nooit vast met je personeel of je planning.