Het seizoen van het buiten koken

Zodra de temperatuur maar een beetje stijgt, pakken we onze keukenspullen bij elkaar en gaan we naar buiten toe. Eindelijk kunnen we weer buiten gaan koken! Wordt het toch wat te fris, dan kan de kachel aan om te genieten bij een warm vuurtje. Lang leven het buitenleven!

Het is lang geleden dat buiten koken gelijk stond aan het dichtschroeien van een hamburger die eigenlijk net wat te zwart was om van te genieten. Vandaag de dag tover je met wat moeite zo een volledig diner uit je buitenkeuken. Van imponerende braadstukken tot satés en stoofpotjes: met de juiste materialen en producten is alles in de buitenlucht te bereiden. Bijvoorbeeld op de Big Green Egg of de OFYR.

Big Green Egg
De Big Green Egg is gebasseerd op de ‘kamado’, een ruim 3000 jaar oude Aziatische kleioven. In Japan gelegerde Amerikanen namen deze karakteristieke kleipot lang geleden mee naar de Verenigde Staten. Nu genieten wij hier ook van!

OFYR
De OFYR is van recenter oorsprong. Dit ongelooflijke veelzijdige kooktoestel voor outdoor koken en grillen geeft door het unieke design mooie mogelijkheden op het terras. De binnenkant van de vuurring geeft makkelijk 300 graden of meer en aan de buitenkant gaat de ring tot 220°C. Zo kan de chef zijn bereiding de perfecte afwerking geven. Smoren, bakken en grillen op de OFYR kan het allemaal tegelijk!

Bekijk ons assortiment of een van onze brochures waarin verschillende producten staan die heerlijk zijn voor het buitenleven. Bijvoorbeeld onze shortribs, lamsrack, briskets, rundersucade, hele kip of een van onze ambachtelijk geprikte spiezen. Geleverd zoals u het graag wilt: vers of voorgegaard, u bepaald.

Wij wensen u een heerlijk seizoen met mooie buitendagen!