Ino Zweers van Attent Zorg en Behandeling
Consistent en toch een inspirerend assortiment. Daar kies je voor bij FRESH van W&G Brinkhorst. Chef-kok Ino Zweers van Attent Zorg en Behandeling maakt achthonderd maaltijden per dag voor elf zorglocaties. Hij is blij met een leverancier die meedenkt.
“Hoe ze het doen weet ik niet, maar de kip cordon bleu van W&G Brinkhorst is geliefd bij iedereen. Daar zit een soort ragout in van kaas die altijd smaakvol en egaal blijft. Ook als we het een dag later serveren. Zelf kunnen we dat niet zo mooi bereiden op grote schaal.”
Niet voor niks al dertig jaar klant
Consistentie is belangrijk voor onze doelgroep. De meeste van onze cliënten zijn ouder en hebben daar behoefte aan. Gerechten moeten er hetzelfde uitzien en smaken als de dag ervoor. Met de producten van W&G Brinkhorst lukt dat. Die zijn altijd van kwaliteit. We zijn niet voor niks al dertig jaar klant.
Met zoveel maaltijden per dag is alles zelf bereiden geen optie. Toch maken we de meeste gerechten in onze productiekeuken in Arnhem. Wat ons niet zelf lukt omdat de techniek of ruimte ontbreekt? Daar springt W&G bij. Daarvoor is een breed assortiment nodig en dat hebben ze. Van een gegaard product zoals de populaire kippeling tot sous vide vlees.
Dat scheelt ons tijd
We bereiden onze maaltijden volgens strakke receptuur. Elke portie is hetzelfde. W&G levert geportioneerde gegaarde vleesproducten. Dat scheelt ons tijd. Tijd die wij besteden aan het maken van voedzame maaltijden voor onze cliënten. Voor de gerechten die we wel zelf bereiden, levert W&G rauwe, gemarineerde of gepaneerde producten.
No waste koken is ons doel. Niet alleen vanuit het oogpunt van duurzaamheid. Ook omdat de zorg steeds duurder wordt. We willen daarom zo min mogelijk voedsel verspillen. Net als W&G. Dat is waarom we goed matchen.”